Title Image

GYIK

Milyen megkötések vannak a koronavírusjárványra vonatkozóan?

A színházi rendezvények már szabadon látogathatóak, megkötések nincsenek. Természetesen, aki nagyobb biztonságban érzi magát ezáltal, nyugodtan viselhet maszkot a nézőtéren.

Eger városkártyát elfogadnak-e?

Az Eger városkártyával rendelkezők idén is 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket, a kedvezmény viszont a bérletre nem használható fel.

Meddig tartanak a gyermek előadások?

Gyermekelőadásaink jellemzően 50-55 percesek.

Meddig tartanak a felnőtt előadások?

Nagyszínpados felnőttelőadásaink jellemzően 120 percesek, 20 perces szünettel a két felvonás között. Kamara-előadásaink 60-80 percesek – ezek esetében nem tartunk szünetet.

Hány percesek a felvonások közötti szünetek?

A nagyszínpados felnőttelőadások között 20 perces szünetet tartunk a két felvonás között.

A gyermekelőadások esetében nem tartunk szünetet.

Mikor lehet elfoglalni a helyeket az előadásokon?

Kezdés előtt fél órával, de érdemes előbb érkezni, felnőttelőadásaink esetében ugyanis 2 órával az előadás kezdete előtt megnyitjuk a helyszínt, ahol hangulatos büfé várja az érkezőket jó társasággal remek borokkal, süteményekkel és egyéb italokkal.

Vannak helyjegyek?

Nincsenek helyjegyek, a helyeket a nézők érkezési sorrendben foglalhatják el. Minden esetben figyelünk azonban arra, hogy a nézőtér minden helyről jól játszódjék. Támogatói jegy vásárlása esetén a jegyeket az első két sorba biztosítjuk.

Van büfé az Egri Érsekkerti Nyári Játékokon?

Igen, hangulatos büfével várjuk a színházszeretőket. Érdemes jóval az előadás előtt érkezni, így nem csak a sorban állás kerülhető el, hanem lehetőségünk nyílik egy pohár borral vagy üdítővel a kezünkben élvezni az Érsekkert miliőjét, az előadás előtti készülődés izgalmát és a baráti beszélgetéseket.

Lehet-e bankkártyával fizetni a jegyekért?

Bankkártyás jegyvásárlásra a jegy.hu oldalán van lehetőség, a Pinceszínház Eger Jegyirodában (Eger, Érsek utca 14.) bankkártyás és készpénzes, a helyszínen kizárólag készpénzes fizetés biztosított.

SZÉP kártyát elfogadnak-e?

Sajnos nem áll módunkban SZÉP kártyát elfogadni.

Meddig van nyitva a Pinceszínház Eger Jegyiroda (Eger, Érsek u. 14.)?

A jegyiroda minden nap 10 és 18 óra között tart nyitva. Lehetőség van jegyvásárlásra a helyszínen is, az előadás kezdete előtt már 2 órával, illetve a jegy.hu oldalán.

Kultúra Erzsébet-utalványt elfogadnak-e?

Sajnos nem áll módunkban.

Mi történik, ha eső miatt elmarad az előadás?

A színházi törvények szerint lejátszottnak minősül az az előadás, amelyet a 2. felvonás kezdése után legalább 10 percig még játszanak. Mi ugyanakkor igyekszünk mindezt rugalmasan kezelni, s amennyiben eső miatt elmarad vagy félbeszakad az előadás, a jegyek felhasználhatók ugyanazon színdarab későbbi előadásaira, vagy visszaválthatók a Pinceszínház Eger jegyirodájában (Eger, Érsek u. 14.).