Jegy- és bérletvásárlás

Jegyvásárlás

A jegyeket idén is a Pinceszínház Infopontban (Eger, Eszterházy tér – az Egyetem előtt) lehet megvásárolni minden nap 10-18 óra között, valamint az előadások előtt a helyszínen (Eger, Érsekkerti tó) 1 órával. A helyszínre egyébként most is érdemes előbb érkezni, hiszen egyfelől ilyenkor kicsit be lehet kacsintani a kulisszák mögé, másfelől a büfé által kínált egy kis hűsítő fröccs vagy bor (vagy bármilyen ital) mellett remekül lehet hangolódni az előadás előtt.

Bérletvásárlás

2017-ben végre bérletet is lehet vásárolni a felnőtt előadásokra rendkívül kedvezményes, 10 000 forintos áron. A bérlet mind a 6 előadásra érvényes, bármelyik napra – ezt azonban nem kell előtte jelezni, kollégáink egyszerűen kihúzzák az adott előadást a bérleten, ha felhasználjuk.

Kedvezmény Eger városkártyával

Az Eger városkártyával rendelkezők idén is 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket, a kedvezmény viszont a bérletre nem használható fel. Egy kártyával egy jegy vásárolható kedvezményesen.

Ha bármi kérdés lenne, a Pinceszínház Infopontban lévő kollégáink örömmel állnak rendelkezésre, de az info@pinceszinhazeger.hu e-mail címre is nyugodtan lehet írni. Szeretettel várunk mindenkit!