Title Image

Jegy- és bérletvásárlás

Jegyvásárlás

A jegyeket idén a Pinceszínház új jegyirodájában (Eger, Érsek utca 14.) lehet megvásárolni 2020. július 1-től minden nap 10-18 óra között, valamint az előadások előtt a helyszínen (Eger, Érsekkerti tó) 2 órával, illetve már kaphatóak a jegyek online a jegy.hu-n. A helyszínre egyébként most is érdemes előbb érkezni, hiszen egyfelől ilyenkor kicsit be lehet kacsintani a kulisszák mögé, másfelől a büfé által kínált egy kis hűsítő fröccs vagy bor (vagy bármilyen ital) mellett remekül lehet hangolódni az előadás előtt. A helyszínen csak készpénzes fizetés lehetséges, a jegyirodában bankkártyás fizetésre is lehetőség van.

Akadálymentesített előadások jegyei

Az akadálymentesített előadásokon jelnyelvi tolmács és audionarrátor segíti a hallás- és látássérültek számára a színpadi darab élvezhetőségét. Az érintettek ingyenesen látogathatják az akadálymentesített előadásokat, kísérőik kedvezményes, 2500 Ft-os jegyáron. Kerekesszékes nézőinket valamennyi előadásra hasonló feltételekkel várjuk szeretettel.

Fogjunk össze!

Segítse 1000, 2000, illetve 5000 Ft adománnyal a Pinceszínház Eger működését, s az általa támogatott ügyeket. Az adományért cserébe egy “segítő kezet” ajándékozunk mindenkinek, mely névvel ellátva felragasztható lesz az Egri Érsekkerti Nyári Játékok területén elhelyezett táblára. Minél több kéz kerül a táblára, annál többen fogunk össze, hogy talpon maradhasson a színház.

Kedvezmény Eger városkártyával

Az Eger városkártyával rendelkezők idén is 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket, a kedvezmény viszont a bérletre nem használható fel.

Ha bármi kérdés lenne, a jegyirodánkban lévő kollégáink örömmel állnak rendelkezésre, de az info@pinceszinhazeger.hu e-mail címre is nyugodtan lehet írni. Szeretettel várunk mindenkit!

Szallas.hu kedvezmény

Az Egri Érsekkerti Nyári Játékok ideje alatt a Szallas.hu-n egri szállást foglalók 10%-os vouchert kapnak.

Egri Érsekkerti Nyári Játékok