Jegy- és bérletvásárlás

Jegyvásárlás – JÚNIUS 28-TÓL

A jegyeket idén is a Pinceszínház Infopontban (Eger, Eszterházy tér – az Egyetem előtt) lehet megvásárolni minden nap 10-18 óra között, valamint az előadások előtt a helyszínen (Eger, Érsekkerti tó) 2 órával, illetve online a jegy.hu-n. A helyszínre egyébként most is érdemes előbb érkezni, hiszen egyfelől ilyenkor kicsit be lehet kacsintani a kulisszák mögé, másfelől a büfé által kínált egy kis hűsítő fröccs vagy bor (vagy bármilyen ital) mellett remekül lehet hangolódni az előadás előtt.

Bérletvásárlás – JÚNIUS 28-TÓL

2018-ban is lehet bérletet vásárolni a felnőtt előadásokra rendkívül kedvezményes áron. A bérlet 6 előadásra érvényes (Anconai szerelmesek, Kölcsönlakás, Mezítláb a parkban, Boeing, Boeing – Leszállás Párizsban, Shirley Valentine, Kávécsarnok), bármelyik napra – ezt azonban nem kell előtte jelezni, kollégáink egyszerűen kihúzzák az adott előadást a bérleten, ha felhasználjuk. A bérlet ára: 13 500 Ft.

Kedvezmény Eger városkártyával

Az Eger városkártyával rendelkezők idén is 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg a jegyeket, a kedvezmény viszont a bérletre és A GRUND – vígszínházi fiúzenekar koncertjére nem használható fel. Egy kártyával egy jegy vásárolható kedvezményesen.

Ha bármi kérdés lenne, a Pinceszínház Infopontban lévő kollégáink örömmel állnak rendelkezésre, de az info@pinceszinhazeger.hu e-mail címre is nyugodtan lehet írni. Szeretettel várunk mindenkit!