Title Image

Rólunk mondták

Köszönet

Ma este Bükkszenterzsébeten SZÍNHÁZBAN voltunk. Az Egri Pinceszínház négy nagyszerű művésze ma elhozta nekünk a tehetségét,derűjét, csodás, tiszta hangját, igényes, komoly felkészültségét. Varázslat volt. Az előadás idejére elfelejtkezhettünk gondjainkról, szomorúságunkról, nyomasztó terheinkről. Varázslat volt. Mi, a közönség, idősek és fiatalok, mindannyian felszabadultan énekeltünk együtt az előadókkal, nevettünk a tréfáiknak, ámultunk a magas szintű énektudásukon.

Varázslat volt. Köszönjük! Köszönjük a művészeknek: Soós Diánának, Ivády Erikának, Baráth Zoltánnak, Szívós Győzőnek! Köszönjük a szervezőknek, és polgármesterünknek Ortó Szilárdnak!

Bné. Kállay Patrícia (Patanyó)

A légkör barátságos

Majdnem minden darabot láttunk. Minden esetben nagyon jól szórakoztunk!A színészek tehetségesek, a darabok jól lettek kiválasztva, az előadások színvonalasak, a légkör barátságos. Remélem jövőre is találkozunk! További sok sikert kívánok!

Czeglédi Rita

Első színházélmény

Ausztráliában, Gold Coaston tartottak előadást a gyerekeknek, a kisfiamnak ez volt az első színházélménye és köszönhetően ezeknek a zseniális színészeknek, nem az utolsó. Így lekötni egy csapat gyerek figyelmét hatalmas odaadást igényel, köszönjük szépen, hogy eljöttetek és ilyen szép élményt kaptunk Tőletek.

Adam Shepherd

Sok-sok-sok nevetés

Eszméletlenül szórakoztató előadások, nagyon tehetséges színészek, és sok-sok-sok nevetés! Megérte elmenni több előadásra is, mindig hozták a formájukat! Még augusztusba is megyünk és jövőre is tuti. Minden évben ha van rá lehetőség egy igazi nyári program!

Kovács Zsanett